Pronájem rodinného domu 83 m², Těšetice

14 000 Kč za měsíc

bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu rodinný dům v klidné části obce Těšetice. Jeho dispozice 2+1 nabízí užitnou plochu bezmála 83 m2. Po vstupu do nemovitosti Vás přivítá vstupní chodba a 2 obytné pokoje, z nichž jeden je průchozí a oba mají okna do ulice. Vstupní chodba se dále do nemovitosti rozšiřuje a může být využívána jako zimní zahrada s velkými okny a výhledem na zahrádku. Dostanete se z ní do nové koupelny s vanou, na kterou navazuje samostatné WC. Z chodby je dále přístupná prostorná kuchyně se sporákem, lednicí, kamny na dřevo s plotnou a troubou a jídelní stul se židlemi z masivního dřeva. Na konci rozšířené části chodby se nachází vstup na dvůr a zahradu, kterou je možno v případě zájmu užívat.

Dům je napojen na elektřinu, vodu i kanalizaci. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel a kotel na tuhá paliva. V zimních měsících Vás příjemně zahřejí také kamna v kuchyni, na kterých si můžete připravit i čaj či večeři. Parkovní je možné před domem, případně je možné s majitelem domluvit využívání stodoly k parkování vozu pod střechou.

Měsíční nájemné je 14.000 Kč, zálohy na plyn, elektřinu a vodu jsou 6.000 Kč. Vratná kauce je ve výši 30.000 Kč a provize RK je 14.000 Kč + DPH 21%.

Obec Těšetice je velice dobře dopravně dostupná do Znojma. Kousek od domu se nachází autobusová zastávka a autem budete v centru města za 10 minut. Obec disponuje obchodem s potravinami, hospůdkou, dětským hřištěm a mateřskou školou. Sportovní vyžití nabídne areál s golfovým hřištěm, případně můžete vyrazit na kolo nebo na procházku k blízké Těšetické přehradě.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda se s Vámi setkám na osobní prohlídce.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1099
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 426 m²
Plocha užitná 83 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost