Pronájem kanceláře 198 m², Znojmo

29 040 Kč za měsíc

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme vám nabídku pronájmu - kanceláře s klimatizací v 1. patře moderní budovy, která je jako stvořená pro vaši prosperující firmu či obchod! Umístěné v oploceném areálu pro vaši bezpečnost a klid, tyto kanceláře jsou dokonalou kombinací funkčnosti a komfortu.


Tyto prostorné kanceláře nabízejí celkovou plochu více než 198 čtverečních metrů, rozdělenou do sedmi místností různých velikostí (18,8m2, 41,7m2, 20,7m2, 20,4m2, 31,5m2, 22,2m2, 13,7m2), které si můžete přizpůsobit podle potřeb vašeho podnikání.


Ale to není vše! V blízkosti centra města máte k dispozici vyhrazená parkovací místa pro vaše zaměstnance a klienty. A pokud potřebujete více prostoru? Máme pro vás dobrou zprávu - je možné dohodnout si pronájem dalších volných ploch, skladovacích prostor, parkovacích míst, kancelářských kontejnerů a pod.


Toto je příležitost, kterou si nemůžete nechat ujít. Získejte pro svoje podnikání ideální základnu, která podpoří výkonnost a produktivitu vašeho týmu.


Nenechte si ujít tuto unikátní příležitost! Kontaktujte nás ještě dnes a zažijte, jak se vaše podnikání dostává na novou úroveň.


Vaše spokojenost je naší prioritou. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5272Z043
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 198 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost