Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 32 m², Znojmo

8 500 Kč za měsíc

bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte dostupný pronájem v klidné lokalitě blízko přírody se skvělou dostupností do města? V takovém případě Vás jistě zaujme tento byt U Lesíka ve Znojmě.

Jedná se o byt s dispozicí 1+kk, který se skládá z předsíně s 5 m2, obytné místnosti s 23,4 m2 a koupelny s 3,5 m2. Celková plocha bytu tak činí necelých 32 m2. Skvělým bonusem bytu je vlastní balkon s výhledem do zeleně mezi sousedními domy. V předsíni se nachází úložná skříň, světlý obytný prostor je vybavený kuchyňskou linkou, sporákem s digestoří, spižírnou a plynovým kotlem. V místnosti bylo instalováno nové plastové okno a balkonové dveře. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem.

Byt je situován ve čtvrtém patře bytového domu, který se nachází přímo u městského lesíku u Nemocnice Znojmo. Procházky v přírodě a klidné prostředí je tak samozřejmostí. Dům není vybaven výtahem. K bytu dále náleží sklepní kóje a využívat můžete také společnou kočárkárnu. Dům je dobře dopravně dostupný díky blízké zastávce MHD do města, parkování vozu je možné před domem, kde je dostatek míst. V blízkosti bytu se nachází nemocnice, supermarket, benzinová stanice a další občanskou vybavenost zajistí město Znojmo, jehož centrum je vzdáleno pouhých pár minut cesty MHD.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Plyn využívá také sporák, samotná trouba je pak elektrická. Elektřina a plyn se převádí na nájemníka. Zálohy spojené s provozem bytu jsou 580 Kč, z čehož 500 Kč tvoří vodné a stočné na 1 osobu. 80 Kč pak tvoří zálohy na společné prostory domu. Měsíční nájemné činí 8.500 Kč, provize RK je 10.000 Kč + DPH 21%. Vratná kauce je ve výši 2 měsíčních nájmů, tedy 17.000 Kč.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda Vám byt představím osobně. Těším se na prohlídce!

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH, Poplatky, Provize
Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1146
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 32 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost